Ons team - FAB5+

Ontmoet het team

Het verhaal, de korte versie:)

FAB5+ is ontstaan uit een passie voor innovatieve en duurzame ontwikkelingen in de bouw voor iedereen die zijn of haar droom object wil realiseren. Wij willen duurzaam bouwen & wonen bereikbaar maken voor iedereen in welke toepassing dan ook. De inspiratie komt vooral uit andere sectoren waar creatieve partners steeds meer garant staan voor innovatieve, duurzame ideeën en praktische toepassingen. Vanuit deze gedachte hebben 5 ondernemers de krachten gebundeld en vormen zij FAB5+. De PLUS bent U.

 

Revolutionairs in duurzaam bouwen

FAB5+ ontzorgt gedurende het hele traject. Wij begeleiden het masterplan, het architectonisch ontwerp en dragen zorg voor de gehele efficiënte projectontwikkeling van de bouw tot aan realisatie. Wij nemen werk uit handen terwijl de klant, U, nooit de regie verliest.

Ons team

Sebastiaan Robben

Architect

Joost van den Hout

Architect

Thimo Smit

Concept & Design

Bart Meeuwsen

Inkoop Verre Oosten & New Business

Aico Smit

Verkoop & Ontwikkeling

Vacature Junior Architect

Misschien kom jij wel hier te staan!

Enthousiaste architect die weet van aanpakken. Je kunt omgaan met de vrijheid die we je geven. Kiest de béste oplossing boven je eigen oplossing. Hebt heel veel zin om supervette woonconcepten te bedenken en te gaan uitwerken!

Interesse? Vertel ons waarom je denkt dat je bij ons past. Je hoeft ons geen CV te sturen, maar vertel ons liever op welke projecten je trots bent en wat jouw rol daarin is geweest.